top of page

Sisällöntuotantoa joka puhuttelee ja vaikuttaa

Laadukas sisältö sitouttaa ja kasvattaa liiketoimintaa

Laadukas sisältö sitouttaa ja kasvattaa liiketoimintaa

Sisällöntuotanto on enemmän kuin sanoja, kuvia ja videoita. Se on taito viestiä vakuuttavasti ja vaikuttavasti oikeissa kanavissa oikealle kohdeyleisölle. Kun sisältö on laadukasta ja sitä tuotetaan säännöllisesti, vahvistuu side yrityksen ja kohdeyleisön välillä. Jokainen kirjoitettu lause, mieleenpainuva valokuva tai lausahdus videolla on mahdollisuus kietoa yleisö tarinaan, joka innostaa. Sisältöä, joka todella puhuttelee ja vaikuttaa, ei unohdeta – se jää mieleen ja herättää toimintaa.

  • Sosiaalisen median postaukset
    Suunnittelen ja luon sosiaalisen median postauksia alustoille kuten Instagram, Facebook ja LinkedIn. Käytän työssäni yhteistyön työkaluna sisältökalenteria, joka auttaa pitämään ideat järjestyksessä ja yhteistyön sujuvana. Satsaan laadukkaaseen sisältöön ja visuaaliseen ilmeeseen - hyvä tarina ansaitsee yhtä kauniin esitystavan. "Feedin" visuaalisen ilmeen tulee olla yhtenäinen ja esteettisesti silmää miellyttävä!
  • Blogit & Artikkelit
    Olen kirjoittanut monipuolisesti blogitekstejä ja artikkeleita eri alojen toimijoille, asiakastarinoista vinkkipostauksiin ja informatiivisista teksteistä ajankohtaisiin uutisiin. Kurkkaa myös oma blogini!
  • Valokuvat
    Tutustu portfoliooni!

Luovan sisällöntuotannon yhteistyö

Työskentelen päivittäin sisällöntuotannon parissa eri toimialojen yrityksille tuottaen mm. markkinointimateriaalia, blogiartikkeleita, somea sekä sisältöä verkkosivustolle.

 

Valitessasi minut yhteistyökumppaniksesi saat omistautuneen sisällöntuottajan, joka ei tyydy keskinkertaisuuteen. Tuottamani sisältö ei ole pelkästään informatiivista, vaan myös visuaalisesti kiinnostavaa.

minnvisuals - yhden naisen luova toimisto
bottom of page